Petit tractor que vol adormir-se,el

Petit tractor que vol adormir-se,el.

Editorial:
BEASCOA
Año de edición:
Materia
Albumes ilustrados
ISBN:
978-84-488-4936-8
Páginas:
32
Colección:
BEASCOA
14,96 €
IVA incluido
Sin existencias

Després d'El conillet que vol adormir-se i L'elefanteta que vol adormir-se, arriba El petit tractor que vol adormir-se, la tercera entrega dels best seller mundials per llegir en veu alta que han revolucionat el gènere de contes per anar a dormir.

Un nou mètode per ajudar als nens a dormir, una eina recomanada i elogiada per pares, psicòlegs i terapeutes.

Deixeu que els vostres fills s'adormin gronxats amb el conte de l'Àlex, el petit tractor vermell que vol adormir-se. El tractor Àlex s'endurà els nens a fer un volt plàcid i relaxant pel camp, on trobaran amics com el conillet Pere i l'elefanteta Helena, la Pastanaga Badallaire i el Lleó Endormiscat, que els ajudaran a calmar-se i a agafar el son ràpidament, tant a la migdiada com a la nit.

Els contes de Carl-Johan Forssén Ehrlin s'han traduït a diverses llengües i, gràcies a les seves innovadores tècniques psicològiques, s'han convertit en un mètode revolucionari que ja ha ajudat a milers de pares arreu del món a aconseguir que els seus fills agafin el son.

Escrits amb un llenguatge senzill, i amb un disseny que estimula la relaxació, la placidesa i la son, aquests contes fan que els nens s'adormin fins i tot abans d'acabar la lectura.

Ressenyes i opinions de lectors sobre El conillet que vol adormir-se:
-El llibre, número u en vendes en diversos països, aconsegueix que els nens s'adormin sense problemes.-
ABC

-Pares esgotats del món, això és el que estàveu esperant. Si encara no teniu una còpia, heu de comprar-ne una quan abans.-
Metro

-L'hora d'anar a dormir més tranquil·la que hem tingut en mesos.-
Daily Mail

-Màgia en un llibre.-

-Guauuu... simplement guauuu.-

-Un llibre fantàstic.-

-Funciona tal com diuennnzzz...-

-100% recomanable.-

Otros libros del autor